אורית קופלמן מונתה למנהלת הסיעוד של מרכז שניידר

קופלמן מצטרפת להנהלת בית החולים ומחליפה בתפקידה את נורית ברוך ששימשה כמנהלת הסיעוד של שניידר ב-12 השנים האחרונות
פורסם: 11.09.23 | עודכן: 11.09.23

קופלמן (57) נשואה ואם לשלושה ילדים מפתח תקווה, מחזיקה בתואר שני בהצטיינות בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון ותואר ראשון בסיעוד מאוניברסיטת תל אביב.

לקופלמן 35 שנות ניסיון בסיעוד, כשאת דרכה החלה כאחות במסגרת השירות הצבאי. לאחר מכן מילאה תפקידים שונים כאחות בבית החולים בילינסון, וב-17 השנים האחרונות עבדה בהנהלת הסיעוד של בית החולים. בשנת 2014 מונתה למנהלת הסיעוד בחטיבה הפנימית בבילינסון. במהלך תפקידה זה הובילה את החטיבה להישגים, יזמה וקידמה תהליכים רבים והקימה 2 מחלקות חדשות- אשפוז יום פנימי ואשפוז ביתי.

לדברי ד"ר אפרת ברון הרלב, מנהלת מרכז שניידר לרפואת ילדים: "אנו מקבלים בהתרגשות ובשמחה רבה את אורית לבית החולים היחיד והמיוחד שלנו, ונפרדים מנורית היקרה שהובילה את מערך הסיעוד בשניידר במשך שנים רבות במקצועיות ומסירות תוך שיתוף פעולה פורה בין הסקטורים השונים. אנו מאחלים לאורית הצלחה רבה בתפקיד חשוב ומרכזי ביותר בבית החולים, ובטוחים שניסיונה העשיר וכישוריה לצד מאפייניה האישיים יתרמו רבות הן לצוות והן למטופלים ומשפחותיהם. לנורית נאחל הצלחה בהמשך דרכה ונאמר תודה מעומק הלב על שנים של עשייה ששילבה מצוינות עם שאיפה מתמדת לשיפור והפיכת הטוב ביותר לטוב יותר".

לדברי אורית קופלמן, מנהלת הסיעוד במרכז שניידר לרפואת ילדים: "אני מתרגשת מאד להצטרף לנבחרת של מרכז שניידר לרפואת ילדים שמהווה חוד החנית בבריאות ילדים בישראל ומקור לגאווה לאומית ובינלאומית. זוהי זכות גדולה להיות לחלק ממקום שעושה את המעל ומעבר כדי להעניק את הטיפול הטוב ביותר לכל ילד וילדה באשר הם".